Головна » 2020 » Грудень » 22

Сьогодні, 22 грудня, в Університеті імені Григорія Сковороди в Переяславі стартував I етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів закладу “Мала академія наук учнівської молоді”. Програма конкурсу складалася з двох етапів: урочисте відкриття та постерний захист з науковою конференцією.

На відкритті ведучий представив голову журі – Василя Дудара, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності університету. Василь Леонідович привітав учасників конкурсу та побажав їм успіху. Вручив подяки від Департаменту освіти і науки КОДА Тетяні Красюк, директорці районного центру освіти та творчості, та Людмилі Осауловій, методистці цього ж закладу. Також на урочистому відкритті виступив клуб спортивного бального танцю “Dance Life.

Загальна кількість учасників – 100 осіб. Серед них – кандидати та члени Малої академії наук, учні 9-11 класів та здобувачі позашкільної освіти відповідного віку Переяславської, Дівичківської, Циблівської, Ташанської та Студениківської ОТГ. За результатами найкращі проєкти пройдуть до II (обласного) етапу конкурсу.

... Читати далі »

Переглядів: 116 | Додав: lysi_osa | Дата: 22.12.2020 | Коментарі (0)