Головна » 2018 » Грудень » 9 » Змагання юних судномоделістів Київщини
19:46
Змагання юних судномоделістів Київщини

06 грудня 2018 року на базі Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва відбулися обласні змагання з судномодельного спорту (моделі довжиною до 600 мм) серед учнівської молоді Київщини. Захід проводився з метою стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку особистості й удосконалення спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва.

У змаганнях взяли участь 9 команд закладів позашкільної освіти області. Особисто-командна першість проводилась у семи класах моделей старшої та молодшої вікових категорій. Розпочався захід зі стендового оцінювання моделей та їх допуску до змагань. Журі звертало особливу увагу на оформлення технічної документації діючої моделі.

Також у приміщенні зі спеціально пристосованим басейном були проведені тренувальні запуски та старти моделей, під час яких учасники змагань змогли продемонструвати свої практичні вміння та навички управління моделями на воді.

Переможцями в особистій першості стали:

Молодша група

Клас моделей ЕХ

І місце

Кулішенко Кирило, вихованець Броварського районного центру дитячої та юнацької творчості;

ІІ місце

Дебеляк Микола, вихованець Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків;

ІІІ місце

Мельник Богдан, вихованець Києво-Святошинського районного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс».

 

Переможці особистого заліку нагороджені медалями та грамотами, командного – кубками та дипломами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Переглядів: 106 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar