Головна » 2017 » Грудень » 12 » Змагання юних судномоделістів
14:36
Змагання юних судномоделістів

 

05 грудня 2017 року на базі Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва відбулися обласні змагання з судномодельного спорту (моделі довжиною до 600 мм) серед учнівської молоді Київщини. Захід проводився з метою стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку особистості й удосконалення спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва.

У змаганнях взяли участь 10 команд закладів позашкільної освіти області. Особисто-командна першість проводилась у семи класах моделей у старшій та молодшій вікових категоріях. Розпочався захід зі стендового оцінювання моделей та їх допуску до змагань. Журі звертало особливу увагу на оформлення технічної документації діючої моделі.

Також у приміщенні зі спеціально пристосованим басейном були проведені тренувальні запуски та старти моделей, під час яких учасники змагань змогли продемонструвати свої практичні вміння та навички управління моделями на воді.

Переможцями в особистій першості визнано:

Клас моделей ЕL

І місце

Надзугу Максима, вихованця Васильківської міської Станції юних техніків;

ІІ місце

Дубинця Віталія, вихованця Бориспільського міського центру технічної творчості «Евріка»;

ІІІ місце

Йосипенка Степана, вихованця Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків.

Переможцями в командній першості визнано:

І місце – команду Васильківської міської Станції юних техніків;

ІІ місце – команду Броварського районного центру дитячої та юнацької творчості;

ІІІ місце – команду Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків.

Переможці особистого заліку нагороджені медалями та грамотами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», переможці командного заліку нагороджені кубками та грамотами департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації і Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Переглядів: 120 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar