Головна » 2018 » Листопад » 23 » Тиждень безпеки дорожнього руху
09:28
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до навчального закладу і додому в Переяслав-Хмельницькому клубі юних моряків з 12 по 18 листопада тривав Тиждень безпеки дорожнього руху. Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека вихованців на дорозі. Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати вихованцям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
Педагоги організували показ документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам».
Відбувся конкурс віршів, ребусів та загадок про дорожній рух. Було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», щодо правил дорожнього руху.
Проведення Тижня показало, що
вихованці КЮМ в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання вихованців у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 109 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar