Головна » 2022 » Листопад » 3 » Тиждень безепеки дорожнього руху!!!
19:12
Тиждень безепеки дорожнього руху!!!

В рамках другого етапу Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН № 64/255 від 10.05.2010 р. з 14 по 20 листопада 2022 року відбудеться щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Організатори заходу – відокремлений підрозділ «Київська міжрегіональна філія» Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» Міністерства охорони здоров’я України.

КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» запрошує заклади освіти долучитися до проведення обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!» в рамках Тижня.

Мета заходу – популяризація безпечної поведінки дітей та учнівської молоді на дорозі, попередження негативних наслідків дорожньо-транспортних пригод та дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Рекомендуємо долучити учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти  до створення творчих робіт на тему безпеки дорожнього руху (малюнки, аплікації, пластилінові композиції, відеорепортажі, презентації, прочитування власних віршів тощо).

Прохання з 14 по 20 листопада висвітлювати інформацію про проведення обласного онлайн флешмобу на освітніх сайтах територіальних громад, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», соцмережах (Instagram, Facebook) закладу освіти, особистих сторінках вихованців, педагогів, батьків.

Хештег, який об’єднає контент обласного онлайн флешмобу – #«Живицікавотабезпечно!» (вказати назву роботи, ім’я та прізвище вихованця і керівника).

Учасники флешмобу будуть нагороджені сертифікатами. Тому прохання, при розміщенні допису скопіювати посилання на нього та надіслати інформаційне повідомлення з позначкою #«Живицікавотабезпечно!» на електронну адресу відділу науково-технічної творчості КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»: ctduk_tеhniku@ukr.net

Переглядів: 51 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar