Головна » 2018 » Вересень » 19 » Приймаємо друзів
17:04
Приймаємо друзів

Сонячний настрій залежить не тільки від погоди, а й від посмішок людей, хороших вчинків, добрих справ, приємних випадків. Кожна людина може сяяти, як сонце, та дарувати тепло і радість оточуючим. 

Саме такого теплого сонячного дня 19 вересня 2018 року на водно-спортивній базі Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків за співпраці із Будинком дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницького району було зібрано 60 дітей-лідерів на березі Дніпра.

Протягом дня лідери цікаво, пізнавально, неординарно працювали та відпочивали.

В рамках проведення екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів» (International Clean Beach day) було впорядковано берегову зону Канівського водосховища (1 км).

Сьогодні кожний громадянини України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. У свій особливий спосіб це зробили лідери РРДП, виборюючи мир! Адже, творчість – це єдина зброя, яка в них є. В рамках акції «Голуб миру», лідери виготовили паперових пташок, написали побажання миру, добра та щастя та обмінялися ними.

На заході говорили про актуально важливі питання сьогодення, як: булінг, ринок праці, знання своїх прав у рамках правопросвітницького проекту «Я маю право».

Атмосфера була наповнена усмішками, позитивними емоціями, хорошим настроєм.

 

Переглядів: 120 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar