Головна » 2018 » Листопад » 23 » Практично-методичний коучинг для керівників судномодельних гуртків в Ірпінському Центрі позашкільної освіти
09:07
Практично-методичний коучинг для керівників судномодельних гуртків в Ірпінському Центрі позашкільної освіти

21 листопада 2018 року на базі Центру позашкільної освіти Ірпінської міської ради Київської області з метою модернізації діяльності гуртків науково-технічного напряму в умовах реформування системи освіти та суспільних викликів проведено засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків судномоделювання «Професійні орієнтації в сучасних умовах підготовки вихованців гуртків судномоделювання та судномодельного спорту». Захід проведено відповідно плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2018 рік та Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Участь у заході взяли судномоделісти та педагоги з Броварського, Бориспільського, Кагарлицького, Києво-Святошинського, Яготинського районів та міст Ірпеня, Переяслав-Хмельницького, Фастова.

Під час засідання обговорені питання щодо організації сучасного освітнього простору в судномодельних гуртках, презентовано професійно-зорієнтовану модель освітнього середовища Ірпінського Центру позашкільної освіти, проведено практично-методичний коучинг з питання планування та проведення обласних масових заходів з учнівською молоддю, мастер-клас з технології виготовлення надбудови цивільного та військового кораблів з залученням вихованців судномодельного гуртка закладу. Також до педагогічної майстерні долучились заступник начальника управління освіти Ірпінської міської ради Баран В.П., директор науково-методичного Центру Лошицька О.Л. Цікавий і змістовний захід пройшов у теплій і невимушеній обстановці.

Переглядів: 101 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar