Головна » 2018 » Березень » 26 » Обласний семінар-практикум для керівників гуртків інформаційно-технічного профілю закладів позашкільної освіти
12:29
Обласний семінар-практикум для керівників гуртків інформаційно-технічного профілю закладів позашкільної освіти

21 березня 2018 року Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» проведено обласний семінар-практикум «Професійні орієнтації вихованців гуртків інформаційно-технічного профілю як умова успішної соціалізації особистості».

Захід відбувався на базі Бориспільського міського центру технічної творчості «Евріка» для керівників гуртків інформаційно-технічного профілю закладів позашкільної освіти області. Серед запрошених на заході була присутня і наш працівник Осаулова Людмила Олександрівна.

На семінарі-практикумі були обговорені питання щодо сучасних підходів до моделювання професійно-зорієнтованого освітнього процесу в інформаційно-технічних гуртках, використання інноваційних технологій та організація діяльності зазначених гуртків в контексті STEM-освіти.

Кульмінаційним акордом заходу було проведення вихованцями гуртка «Робототехніка» показових виступів власноруч сконструйованих моделей-роботів. ційних технологій та організація діяльності зазначених гуртків в контексті STEM-освіти.

Кульмінаційним акордом заходу було проведення вихованцями гуртка «Робототехніка» показових виступів власноруч сконструйованих моделей-роботів.

Переглядів: 118 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar