Головна » 2019 » Квітень » 8 » Найкращий пожежний – це ти обережний
09:26
Найкращий пожежний – це ти обережний

З ініціативи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області та відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2019 рік, 05 квітня 2019 року в актовій залі Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький педагогічний державний університет імені Григорія Сковороди» відбувся ІІ зональний етап ХХVІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних.

Під час проведення зональних етапів Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних кількісний за умовами положення склад команди учасників складає 6 чоловік. Проводяться 3 конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання», «Плакат соціальної реклами».

Змагання команд оцінювало журі, в складі якого був представник від департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Красюк Роман Леонідович, директор КЮМ.

В даному заході прийняли участь 11 команд, місто представляла Переяслав-Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 «BOOM», яка за результатами журі зайняла ІІІ місце.

 

Бажаємо удачі в наступному етапі!

Переглядів: 122 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar