Головна » 2020 » Листопад » 10 » ГОРДИМОСЯ УСПІХАМИ ЮНИХ ДОСЛІДНИКІВ КИЇВЩИНИ!
19:22
ГОРДИМОСЯ УСПІХАМИ ЮНИХ ДОСЛІДНИКІВ КИЇВЩИНИ!

Високі результати, корисний досвід, прокачка навиків – це здобутки команди Київщини на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який щороку об’єднує юних дослідників нашої держави. Київщину на конкурсі представляла команда у складі 47 учнів, 23 з них стали переможцями, виборовши 3 перших, 10 других та 10 третіх місць!

Найбільш масштабна подія у науково-освітньому просторі МАН відбулася 5 – 8 листопада у форматі онлайн. Феєрична, драйвова церемонія відкриття в мережах Facebook та YouTube зібрала понад 30 000 переглядів! Вражаючим сюрпризом для юних інтелектуалів був телеміст із США та Мексикою, можливість задати запитання представникам NASA, посольства України в США, відомим у світі науковцям.

Попри карантинні обмеження і нововведення в організації та проведенні заходу, аудиторія Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН була багаточисельною та активною. Адже МАН, за словами директора Національного центру «Мала академія наук України» Оксена Лісового «заряджає вчитися, творити, розвиватися і є прекрасним майданчиком для створення успішних стартапів!».

 

Вітаємо юну дослідницю, Ковальську Марію, ученицю 11 класу Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, яка посла  II місце і є власницею «срібної» нагороди в секції «Гідрологія».

 

Конкурс-захист-2020 фінішував, але отриманий досвід точно стане початком для нових звершень! Велика подяка педагогам, які підготували учасників конкурсу і підтримували учнів у їх перших наукових пошуках!

 

Переглядів: 117 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar