Головна » 2018 » Жовтень » 7 » День бійця територіальної оборони
16:00
День бійця територіальної оборони

З нагоди відзначення Дня бійця територіальної оборони 07 жовтня 2018 року на території парку ім.Т.Г.Шевченка відбувся урочистий захід, в якому взяли участь бійці загонів територіальної оборони, сільські голови району, учасники АТО, молодь допризовного віку, керівники підприємств, установ та організацій, а також активні жителі міста та району.
З вітальними словами до бійців загонів територіальної оборони звернулися голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Клименко, міський голова Тарас Костін та тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Переяслав-Хмельницького ОМВК майор В’ячеслав Пронін. Керівники міста та району вручили Подяки від Київської обласної державної адміністрації Олександру Якименку, Олександру Дейнезі, Сергію Кравченку.
Під час відзначення Дня бійця територіальної оброни проведено святкову ходу та шикування представників підрозділів територіальної оборони, переможців районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), команд міських та районних закладів освіти. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих захисників Українських кордонів. А після церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку Небесній Сотні між освітніми закладами міста та району проведено патріотичний квест за участю представників медицини, поліції, об’єднаного міського військового комісаріату, культури та туризму.
На даному заході було представлено зразки військової техніки та зброї від військової частини А3085 з метою набуття знань молоді про задачі Збройних Сил України, їх характерні особливості, засвоєння основ захисту Вітчизни.
Команди міських та районних закладів освіти взяли участь у спортивних змаганнях, в ході яких випробовувалися навички, уміння та витривалість молоді у різних локаціях. 
Для гостей та учасників заходу відбувся святковий концерт за участі колективів та окремих виконавців Переяславщини.
Всі бажаючі мали змогу скуштувати «солдатську» кашу, якою пригощала польова кухня.

Переглядів: 110 | Додав: lysi_osa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar